INSPIRACIJSKO ČUSTVENI COACHING™

inspiracijsko-custveni-coaching

 

O svojem počutju (da ste razburjeni, preobremenjeni, žalostni drugim ne razlagate, ker vas je morda sram in se počutite krive.

Vsak človek pride enkrat do razpotja, zato ne čakajte predolgo, pogovorite se s strokovnjakom, ki bo v vas videl in iskal potencial, ki vas bo znal čimprej navdihniti, da boste tudi sami videli neskončno možnosti, ki vedno čakajo na vas.

Čustvena pozornost in podpora drugih je srčna potreba vsakega človeka. In je še kako nujna prav zdaj v kolikor imate težave v odnosih, karieri in/ali zdravstvene težave.

Nudim vam varno okolje, kjer se boste zavestno začeli učiti, kaj pomeni poslušati sebe in kako zaslišati glas znotraj sebe, ki vam bo pokazal vašo smer, kjer boste zdravi, uspešni in veseli.

 

Kaj lahko pričakujete?

Kot čustveni terapevt znam poslušati, postavljati vprašanja, ki vam pomagajo bolje razumeti in začutiti kje in kako ste, in vas podpreti pri iskanju odgovorov, ki jih potrebujete. Energijsko vas podprem v vašem osebnem ali poslovne razvoju.

Morda bo na začetku težko, a v bližini empatične in zaupanja vredne osebe vam lahko uspe. Takšna stvar morda za vas pomeni neke vrste tveganje, a prav to je tisto, kar odstrani pretekla negativna prepričanja.

Dejstvo je, da so stara negativna prepričanja lahko zelo močna, a zavedajte se, da ste tudi vi! Kot odrasla oseba jih lahko izkoreninite in dokončno izničite njihove vplive na vaše življenje. Zaslužite si živeti svobodo, predvsem pa po vaši lastni resnici.

 

Kako dolgo traja Inspiracijsko Čustveni Proces ™?

Velikokrat se uspeh pokaže že takoj pri prvem srečanju. Vendar moja namera je, da vas naučim uporabljati orodje samopomoči.

Za trajnostni učinek je potrebnih več srečanj. Odvisno je predvsem od vas, kako napredujete v procesu.

 

Zakaj je energijska terapija tako učinkovita?

Zato, ker delamo na vzroku vaših težav. Naučite se uporabljati zdravilno tehniko, ki energijsko odblokira uničujoče podobe, nezdrava prepričanja, misli in čustva v vašem nezavednem polju spominov.

Srečanje poteka po telefonu ali spletu, ali v naravi. Kateri kanal bova uporabila, se dogovoriva, ko rezervirava termin.

Dodana vrednost tovrstnega svetovanja je ta, da poznam obe plati – tako poslovno kot tudi osebnostno plat, osebne stiske in izzive znotraj poslovnega okolja, zato vam lahko zagotovim nadgrajeno karierno svetovanje, ki pokrije oba segmenta.

Cena uvodnega srečanja (30 min) je 33 €. Cena energijskega coachinga (60 minut) je 80 €.

Dodatna razlaga zakaj izbrati ENERGIJSKI COACHING in kako se razlikuje od ostalih terapij je opisana v vodniku (P)OSTANI ZDRAV, ki si ga lahko naročite na tej povezavi TUKAJ.

Sledite nam
VinKom, Florence Maria Bratuž s.p.

Mlakarjeva ulica 74

1236 Trzin, Slovenija

+386 30 212 023

Pin It on Pinterest