O nas

Sem Florence Maria Bratuž, Čustveno Inspiracijska Voditeljica.

Izvor mojih kompetenc sega v začetke svoje kariere v družinskem podjetju, ki se je kasneje prodalo in specializiralo kot uvoznik BMW vozil. Nato sem napredovala od področne vodje, do vodje izobraževanja, hkrati pa sem uspešno reševala reklamacije strank. Leta 2011 sem se odločila za samostojno pot in ustanovila podjetje VinKom. Moja pot se je začela kot predavateljica, prodajna trenerka, ter vodja poslovalnice uspšnega avtomobilskega koncerna.

Vse te izkušnje so mi prinesle dragocene vpoglede v učinkovito vodenje in pomen medsebojnih odnosov, ki so velikokrat daleč od harmoničnih in sodelujočih.

Moja strast danes je pomagati podjetjem in posameznikom doseči višje ravni uspeha in zadovoljstva skozi razvoj čustvene inteligence ter krepitev čustvenih in socialnih kompetenc. Namreč ljudje se premalo zavedamo, kako slabi odnosi neposredno vplivajo tudi na naše počutje, zdravje, produktivnost in posledično donose.

Kaj me naredi edinstveno?

S svojo VinKom metodologijo gradim organizacijsko kulturo, ki spodbuja notranjo motivacijo in avtentičnost, s čimer ustvarjam preobrazbo miselnosti in trajnostne spremembe.

Z mojimi motivacijskimi treningi, čustvenimi coachingi in skupinskimi coachinigi s ključnimi zaposlenimi prinašam navdih in jasnost v vizijo ter poslanstvo podjetja. Moj pristop je osredotočen na prepoznavanje in odpravljanje omejujočih prepričanj ter krepitev osebnostnih lastnosti posameznikov, kar je ključno za usklajeno delovanje.

Svoje osnovno znanje kadrovske izobraževalne smeri sem nadgrajevala tako doma, kot v tujini. Posebno izstopam po svojih sposobnostih razreševanja konfliktov, to mi je od nekdaj bilo naravno delovanje, sem se pa dodatno izobraževala tako doma kot v tujimi.

Certificirala sem se iz teh področij:

  • Za Profiles International svetovalko ProfileXT® , ki meri ključne dejavnike uspešnosti
  • DYNAMIC LEADERSHIP COACH/ Sirius Personal Transformation
  • THETA MED certifikat
  • NeuroChangeSolutions – Changing organization from inside out/dr. Joe Dispenza
  • What the Body Knows: Introduction to Somatic Experiencing®/ dr. Peter Levin

Kot rečeno je moja strast reševanje konfliktov med zaposlenimi, med oddelki v podjetju, med vodstvom in zaposlenimi, med trgovci in zastopnikom, med strankami ali upam, da celo med strankami, vlado in državljani.

Moja izjemna pozornost do poslušanja in empatičen pristop omogočata, da hitro prepoznam konflikte in najdem rešitve, ko ozavestimo vzrok preko metode 3D Re-Live, Tako se izboljšajo medseboni odnosi, kar pripomore k boljšemu delovnemu okolju ter uspehu organizacije.

S svojo bogato mrežo stikov sodelujem z ekipo neodvisnih strokovnjakov in svetovalcev, da vam predstavimo celovite rešitve za vaše poslovne izzive. Moje delo je moje poslanstvo, saj verjamem v moč trajnostnih sprememb, ki jih lahko dosežemo skozi poglobljeno razumevanje in razvoj človeškega potenciala.

Sledite nam
VinKom, Florence Maria Bratuž s.p.

Mlakarjeva ulica 74

1236 Trzin, Slovenija

+386 30 212 023

Pin It on Pinterest